Tjänster

TJÄNSTER

Oavsett om du tänker bygga nytt eller har en befintlig äggproduktionsanläggning kan vi hjälpa dig med det du behöver. Allt från reservdelar till tillståndsprövningar av nya anläggningar som vi självklart ritar och konstruerar efter dina önskemål.

 

tjanster

SERVICE & RESERVDELAR

Vi tillhandahåller reservdelar på de system och produkter du köpt från oss. Behöves det till en äldre anläggning som vi ej längre lagerför kan vi vid behov tillverka detaljerna igen i vår fabrik.

Förebyggande underhåll är en försäkring. Låt någon av våra kompetenta servicetekniker göra service och underhåll i er anläggning är ett effektivt sätt att förebygga driftstörningar. Finjustering av ägginsamlingens alla partier kan spara många tusenlappar i minskad knäck. Gödselmattor, slitplåtar till foderkedja och drev är några av de komponenter som behöver lite omsorg för att fungera med så få
störningar som möjligt.

ANLÄGGNINGSKONSTRUKTION

Oavsett om du planerar en stor industriell anläggning, ett EKO-stall,  eller en mindre familjegård kan vi hjälpa dig att planera och bygga anläggningen. Tack vare lång erfarenhet av byggande av kompletta anläggningar har vi gedigna kunskaper i hur anläggningen optimeras på bästa sätt.

Ett effektivt arbetsflöde i produktionen kräver att man tar hänsyn till transporter, logistik och personal redan i planeringsstadiet. Vi har lång erfarenhet av vad man bör tänka på, t ex fodersystem, ägginsamling, belysning, gödselhantering, packrum, kylrum mm. Elautomation blir allt viktigare där vårt egenutvecklade styrskåp kan hantera det mesta du behöver för modern äggproduktion eller slaktkyckling.

Projekten planeras och genomförs från idé till totala systemlösningar i samarbete med våra utvalda samarbetspartners.

BEGAGNADE INREDNINGAR

Är du i tankar av att byta en äldre inredning till nyare från oss  kan vi vara behjälpliga med att se om det går att avyttra den äldre utrustningen. Hör av dig så undersöker vi marknadsläget.

FÖRPRÖVNINGAR & TILLSTÅND

När du köper en anläggning från oss bistår vi självklart med i framtagandet av  alla underlag som du behöver för att söka ditt förprovningstillstånd. Det är t  ex beräkningar och  ritningar,  ventilation/värmebalans etc.