Innovativa lösningar

Belysning

Alla våra anläggningar levereras med smarta belysningssystem. Spara både pengar och miljö genom att uppgradera era befintliga system med energibesparande lampor och smarta belysningslösningar.

Varför ett optimerat ljusklimat?

Fjäderfä uppfattar ljus annorlunda än människor. Det vi som människor uppfattar som en bra och behaglig belysning kan vara långt ifrån optimal för fjäderfä. Därför bör ljusklimatet anpassas därefter. Ett ljusklimat som tillgodoser fjäderfäns behov förbättrar deras syn, välbefinnande och produktivitet.

Få en GRATIS belysningsanalys

Att få till en belysning som är optimerad för ditt stall kan vara komplicerat. Victorsson Poultry tillsammans med HATO hjälper dig med en kostnadsfri belysningsanalys, skillnaden blir som natt och dag!

Kontakta oss på info@victorssonpoultry.se eller fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi till dig.

Hur går en belysningsanalys till?

Du skickar oss underlag på din nuvarande belysningslösning som vi gemensamt går igenom via via TEAMS eller telefon.

Under mötet får du berätta mer i detalj vad du upplever som bra och dåligt och hur du tycker att styrningen fungerar. Efter mötet analyserar vi din data och efter 48 timmar har du ett BELYSNINGSFÖRSLAG med en analys tillbaka från oss.

I vår analys ser du vad som redan är bra – kanske har du redan den bästa lösningen – och vad vi tror skulle kunna förbättra såväl din besättnings välmående som produktionstakt.