En helhetslösning

Produkter för gris

Victorsson Poultry är agent i Sverige för högkvalitativa produkter från Roxell (utfordring), Stienen (styr & klimatsystem), Hato (belysning till Lantbruk), Lubing (vattensystem) och från 2022 också desinfektionsmedlet LifeClean. Vi erbjuder dessa leverantörers sortiment speciellt anpassat för Grisuppfödning.

Belysning för gris

Grissyn skiljer sig från mänsklig syn. Det innebär att ljusklimatet bör anpassas därefter. Ett korrekt ljusklimat gör att grisar kan se bättre. När de ser bättre mår de och presterar så småningom bättre. Utöver det kan ljus också direkt stimulera grisens välbefinnande och prestationer.

Det är viktigt att notera att grisar har olika belysningsbehov i varje steg av produktionscykeln.

Utfodring för gris

Välj ett grissystem som passar dina djurs ålder, klimat och logi.
Roxells grisutrustningssystem ger de bästa förutsättningarna för smågrisar att växa. Ett Roxell-tråg för smågrisar och köttgrisar är inte vilket tråg som helst. Vi producerar runda tråg med gott om plats att äta, en lagerbuffert och vattennipplar. Detta uppmuntrar naturlig, social interaktion mellan grisarna, vilket främjar sund tillväxt.

Spara på kostnader tack vare Roxell-systemens höga prestanda. Denna pålitliga, hållbara och effektiva metod förhindrar att råmaterial, energi och investeringar går till spillo. Använd dem dygnet runt – dag och natt – för att uppnå små besparingar varje dag, vilket innebär en betydande besparing på lång sikt.

Det är viktigt att notera att grisar har olika belysningsbehov i varje steg av produktionscykeln.

Scroll to Top