Låt oss hjälpa dig!

Våra tjänster

Oavsett om du planerar en större anläggning, en EKO-anläggningen eller en mindre gård kan vi hjälpa dig att planera och bygga om så att det passar just din verksamhet. Tack vare lång erfarenhet av att bygga fjäderfäanläggningar tillsammans med våra kunder har vi gedigna kunskaper i hur en modern anläggning byggs och optimeras till kundens behov och ekonomi. Allt vi gör optimeras för bästa ekonomi, djurhälsa och arbetsmiljö.

Unika lösningar

Vi tar hand om uppdateringar av din befintliga utrustning/stall eller så bygger vi helt nytt. Med våra egna konstruktörer och vår fabrik kan vi ta fram helt unika lösningar. Vi har till exempel utvecklat utrustning för forskning både på SLU men nu också (2019/20) på NMBU utanför Oslo.

Vi är också agenter för Europas ledande leverantörer inom fjäderfäområdet varför vi alltid tillhandahåller förstklassiga lösningar och produkter.

Förprövning & tillstånd

Det kan vara svårt att veta vilka tillstånd och papper som behöver fyllas i när man ska börja med en ny anläggning. Vi har erfarenhet av att söka tillstånd och har hjälpt många kunder korta ner processen och pappersarbetet.

När du köper en anläggning från oss bistår vi självklart med i framtagandet av alla underlag som du behöver för att söka ditt förprovningstillstånd. Det är t ex beräkningar och ritningar, ventilation/värmebalans etc.

Klimatanalys

Oavsett om du har köpt utrustning från oss eller ej kan vi analysera hur ditt stall mår avseende klimat, dvs värme, kyla, luftfuktighet, ammoniak, luftströmmar.
Ett jämnt klimat är avgörande för att inte få fellagda ägg, stora hönsansamlingar på fel ställe mm.

Vi ser över hur din ventilationsanläggning mår och vad som måste åtgärdas med inställningar, undertryck, ventiler och spjäll och fläktmotorer.

Installation/montage

Våra erfarna montörer monterar allt vi designar till en kunds anläggning. De är väldigt erfarna och kompetenta vilket gör att vi alltid löser eventuella problem som kan uppstå. Förutom Vireo-anläggningarna monterar vi äggtransportlösningar, packmaskiner, ventilation mm. Det finns nog inget vi inte klarar av. Det omöjliga tar bara lite längre tid som vi brukar säga…

Utveckling

Victorsson är ett ingenjörsföretag som utvecklar produkter till fjäderfäbranschen. Det har vi gjort i 40 år. 

Service

Vi tillhandahåller reservdelar på de system och produkter du köpt från oss. Behövs det till en äldre anläggning som vi ej längre lagerför kan vi vid behov tillverka detaljerna igen i vår fabrik.

Förebyggande underhåll är en försäkring. Låt någon av våra kompetenta servicetekniker göra service och underhåll i er anläggning är ett effektivt sätt att förebygga driftstörningar. Finjustering av ägginsamlingens alla partier kan spara många tusenlappar i minskad knäck. Gödselmattor, slitplåtar till foderkedja och drev är några av de komponenter som behöver lite omsorg för att fungera med så få störningar som möjligt.

Vi ger dig gärna tips på hur du underhåller din anläggning om du hellre vill göra din service själv.