Optimerade lösningar

Våra hus

Under våra dryga 40 år som tillverkare och leverantörer av fjäderfäanläggningar har vi byggt upp en gedigen erfarenhet av hur man bygger hus och anläggning. Vi ser också till att siloplacering, tillfartsvägar för foder- och äggtransporter, utgödsling mm samt att ventilation/klimat och belysning blir optimerat.

Värphöns

Med vårt system Vireo Open som bas planerar vi och bygger din optimerade anläggning för framtidens äggproduktion. Våra olika bredder av system gör att vi kan optimera antalet höns som du vill ha det. Vill du ha en mer ergonomisk arbetsmiljö rekommenderar vi vårt Walk-system där man kan gå på bottennätet och få en full överblick på den översta våningen.

Med vår moderna produktionsdator har du full koll på din anläggning via internet och din smarta telefon. Komplexa äggtransportlösningar har vi byggt i många år tillsammans med branschledande Lubing.

Slaktkyckling

Oavsett och du planerar ett nybygge eller ska renovera ditt stall så kan vi projektera och leverera allt det du behöver. Vi har hela Lubings sortiment av vattenutrustning och tillbehör (se Vatten). Vi marknadsför huvudsakligen Roxells produkter för utfordring men kan på förfrågan ta in andra varumärken också som t ex Lohman. För ventilation och klimat levererar vi förstklassiga produkter och system från Stienen och Munters.

Unghöns

Victorssons nya system för uppfödning av unghöns har varit efterfrågat länge och nu kan vi äntligen erbjuda ett modernt system för uppfödning  av unghöns till äggproduktion.

Vi projekterar inredning, planerar klimatanläggning, belysning mm och levererar allt komplett.

Scroll to Top